Ambacht als kernkwaliteit binnen eigentijdse ontwerpen

Het vanzelfsprekend laten samengaan van aanwezige kwaliteiten en het ontwerpen bedenken van eigentijdse nieuwe is mijn vaste ontwerpambitie.

Mijn werkwijze is daarbij gebaseerd op kennis van het ambacht, integere creativiteit, respect voor de grenzen van de opdracht, een brede algemene belangstelling en een open instelling richting de vragen en wensen die voorliggen.

Herbestemming en restauratie passen natuurlijk uitstekend bij deze ontwerpambitie en vormen dan ook al vele jaren de inspirerende kern van mijn architectenwerk.

Het vanzelfsprekend laten samengaan van aanwezige kwaliteiten en het ontwerpen bedenken van eigentijdse nieuwe is mijn vaste ontwerpambitie.

Mijn werkwijze is daarbij gebaseerd op kennis van het ambacht, integere creativiteit, respect voor de grenzen van de opdracht, een brede algemene belangstelling en een open instelling richting de vragen en wensen die voorliggen.

Herbestemming en restauratie passen natuurlijk uitstekend bij deze ontwerpambitie en vormen dan ook al vele jaren de inspirerende kern van mijn architectenwerk.

Het vanzelfsprekend laten samengaan van aanwezige kwaliteiten en het ontwerpen bedenken van eigentijdse nieuwe is mijn vaste ontwerpambitie.

Mijn werkwijze is daarbij gebaseerd op kennis van het ambacht, integere creativiteit, respect voor de grenzen van de opdracht, een brede algemene belangstelling en een open instelling richting de vragen en wensen die voorliggen.

Herbestemming en restauratie passen natuurlijk uitstekend bij deze ontwerpambitie en vormen dan ook al vele jaren de inspirerende kern van mijn architectenwerk.

Slider